Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kilrat Rágcsálóirtó granulátum 150g

Ár:
1.013 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 003576
A Kilrat Plus rágcsálóirtó granulátum olyan új összetételű termék, amely a patkányok és egerek által rendkívül kedvelt ízénél és korszerű brodifakum véralvadásgátló hatóanyagánál fogva lehetővé teszi az óvatos kártevők gyors és biztos kiirtását. A késleltetett hatása miatt a rágcsálók nem gyanakodnak, így az összes patkány és egér elpusztítható. A biztonság fokozása érdekében Bitrexet tartalmaz.
Elérhetőség: Raktáron

Hasonló termékek

Cikkszám: 003381
1.664 Ft

Egyszeri használat, 6 hónapig tartó hatás! Szabályozott tápanyagleadás!

Az egyedülálló, értékes granulált műtrágya golyók a nővény földjében lebomlanak.

NPK(Mg) 14-9-11(-2) műtrágya, mikroelemekkel.

Áprilstól augusztusig alkalmazható.

Tavirózsához is használható!

Raktáron
Cikkszám: 003659
1.097 Ft
Többkomponensű műtrágya, magas tápanyagtartalma kifejezetten a rózsák összes fajtája tápanyagigényének kielégítésére szolgál. (B1059)
Utolsó 1 db raktáron
Cikkszám: 003558
654 Ft
Mérgezett csalétek pépes formában, különösen vonzó a rágcsálók számára - ez a lágy és nedves massza friss élelem benyomását kelti a kártevőkben. Ellenáll a penésznek és nedvességnek, bármilyen nedves és akármilyen hőmérsékleti viszonyok között alkalmazható, például hideg raktárakban, mezőgazdasági épületekben, pincékben. Könnyen és egyszerűen használható. A terméknek mumifikáló hatása van és olyan anyagot tartalmaz, amely meggátolja, hogy emberek vagy háziállatok véletlenül elfogyasszák.   (B1639)  29ppm
Raktáron

Keresés