Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Riasztószerek

Rendezés:
Karbidlámpába működtetéséhez használjuk. Nedvesség hatására éghető, riasztó hatású gázt fejleszt. A karbidot tartsuk szárazon! A termék -a járatokba szórva- alkalmas vakondok, vagy más üregi rágcsálók elűzésére, de a felhasználás ilyen módja tiltott! A terméket csak a dobozon feltűntetett előírásoknak megfelelően alkalmazza! B387
2.215 Ft
Raktáron
Karbidlámpába működtetéséhez használjuk. Nedvesség hatására éghető, riasztó hatású gázt fejleszt. A karbidot tartsuk szárazon! A termék -a járatokba szórva- alkalmas vakondok, vagy más üregi rágcsálók elűzésére, de a felhasználás ilyen módja tiltott! A terméket csak a dobozon feltűntetett előírásoknak megfelelően alkalmazza!
1.277 Ft
Raktáron
Innovatív termék a védekezésre kullancsok és az általuk terjesztett betegségek - például Lyme-kór vagy agyhártyagyulladás - ellen. Ruházaton és cipőn használandó, mely két módon fejti ki hatását: Nem csupán elriasztja, hanem el is pusztítja a kullancsokat. A felületre juttatás után azonnal hatékony, és kivételesen hosszú ideig, akár 20 napig is megőrzi hatásosságát. A permet tökéletes védelmi megoldás horgászok, gombaszedők, és az erdei séták szerelmesei számára.   (B554)
1.165 Ft
Raktáron
Hatásos riasztószer, amely bőrön vagy ruházaton használható. hatékony védelmet biztosít szúnyogok ellen akár 8 órán át, valamint kullancsokkal szemben akár 4 órán át, ugyanakkor védelmez az ilyen rovarok által közvetített betegségekkel, például az agyhártyagyulladással vagy a Lyme-kórral szemben.   (B001)
951 Ft
Raktáron
Hatásos riasztószer, amely bőrön vagy ruházaton használható. hatékony védelmet biztosít szúnyogok ellen akár 8 órán át, valamint kullancsokkal szemben akár 4 órán át, ugyanakkor védelmez az ilyen rovarok által közvetített betegségekkel, például az agyhártyagyulladással vagy a Lyme-kórral szemben.  (B002)
735 Ft
Raktáron
Kenjük vékonyan a csípésre és a környező bőrre! Csillapító és hűtő hatású termék, azonnal enyhülést eredményez, ha a riasztó szerrel nem védett bőrt rovarszúrás éri. Hatékonyan csökkenti a szúnyogok,darazsak vagy más rovar szúrása okozta viszketést, valamint a duzzanatot és a bőrpírt. A zselé alkotórészei ápolják a csípés miatti irritált bőrfelületet.   
703 Ft
Raktáron
A termék akár 6 órán át hathatós védelmet biztosít a szúnyogok ellen. A folyadék gondosan kiválasztott hatóanyagainak köszönhetően 1 éves kor feletti gyermekeknél már használható. A termék kivételesen kímélő összetételű, még érzékeny bőr esetén sem vált ki allergiás reakciókat.    (B362)
767 Ft
Raktáron
Hatékony riasztószer. Könnyen használható, bőrre vagy ruhára permetezhető termék. Hatékony védelmet biztosít szúnyogok ellen akár 8 órán át, valamint kullancsok ellen akár 4 órán keresztül, védve a felhasználót, az ilyen rovarok által közvetített betegségekkel, például agyhártyagyulladással vagy Lyme-kórral szemben.   (B003)
951 Ft
Raktáron
Hatékony megoldás a bosszantó szúnyog- és légyhadaktól való megszabadulásra. Az izzó tekercs sok órán át nyújt védelmet a nyári estéken. Kültéri használatra készült termék.   (B012)
578 Ft
Raktáron
Napenergiával működő vakondriasztó készülék. Az akkumulátor lehetővé teszi az eszköz éjjel-nappali folyamatos üzemelését. A kibocsátott hanghullámok és vibrációk hathatósan elriasztják a kártevőket.   
6.232 Ft
Raktáron
Az eszköz hatékonyan elriasztja a kártevőket a kibocsátott hanghullámokkal és vibrációkkal. Környezetbarát eljárás, ami nem teszi szükségessé vegyszerek alkalmazását. A jól záródó burkolat sok hónapon át biztosítja a megfelelő működést, függetlenül az évszaktól és az időjárási körülményektől.   (B233)
3.698 Ft
Raktáron
Az eszköz hatékonyan elriasztja a kártevőket a kibocsátott hanghullámokkal és vibrációkkal. Környezetbarát eljárás, ami nem teszi szükségessé vegyszerek alkalmazását. A jól záródó burkolat sok hónapon át biztosítja a megfelelő működést, függetlenül az évszaktól és az időjárási körülményektől.   (B234)
6.221 Ft
Raktáron
A nyakörv a kutya testfelületén alkalmazva bolhák és kullancsok riasztására alkalmas. Cserélje a nyakörvet 3 havonta, amíg a bolha- és/vagy kullancsfertőződés veszélye fennáll. A nyakörv biztonsági megoldása lehetővé teszi, hogy kioldódjon, ha az állat véletlenül fennakadna.
1.294 Ft
Raktáron
A kutyák, macskák testfelületén alkalmazható bolha,-kullancsriasztó porozószer. Kizárólag külső használatra!! Használata: Porozza be a kutya, macska szőrzetét a készítménnyel. Fordítson kiemelt figyelmet azokra a helyekre, ahol a kullancsok, bolhák előszeretettel megfordulnak. Pl. fülek mögött, has alján, hajlatokban, felsőtesten. A porozószert az állat szőrének növekedésével ellentétes irányba dörzsöljük be a bőrébe. Kb. 1 g/testtömegkilogramm porozószert alkalmazzunk, többet ne használjon egy alkalommal!! Ha megjelennek újra a kullancsok, bolhák meg kell ismételni az eljárást. Tartalom: 150g Hatóanyag: geraniol 9,0 g/kg
2.220 Ft
Raktáron
A HappyPet Guard Spot-on macskáknak, kullancs,-bolhariasztó felhasználás: A macska testfelületén alkalmazható, bolhák és kullancsok riasztására szolgáló spot-on készítmény. Használata: kb. 4 kg testtömegre adagoljon 1 ml spot-on-t. Csavarja le a tubus tetejét. A macska hátának középvonalán, a lapockák között nyissa szét a szőrzetet és több ponton csepegtesse a készítményt közvetlenül az állat bőrére. A termék szétterül a macska bőrét borító természetes zsírrétegen. Vigyázat, ne csepegtesse az ujjára! Ne használja nedves szőrzet esetén! A macskát a kezelés után 24 órán át tartsa száraz helyen és ne fürdesse, ne érje víz! A spot-on a macska bőrének típusától függően 3-6 hétig fejti ki riasztó hatását. Ha a macska megázik vagy megfürdetik, a hatékonysági időtartam lerövidűlhet. Ha az élősködők újra megjelennek, a kezelést ismételje meg. Két egymást követő kezelés között tartson kb. 2 hét szünetet.
2.466 Ft
Raktáron
Felhasználási javaslat: A kutya testfelületén alkalmazható, bolhák és kullancsok riasztására használható spot-on készítmény. 11-27 kg testtömegű kutyák részére ajánlott! Használata: Válassza a kutya testtömegének megfelelő kiszerelést és kb. 4 kg testtömegre adagoljon 1 ml spot-on-t. Csavarja le a tubus tetejét. A kutya hátának középvonalán, a lapockák között nyissa szét a szőrzetét és több ponton csepegtesse a készítményt közvetlenül az állat bőrére. A termék szétterül a kutya bőrét borító természetes zsírrétegen. Vigyázzon ne csepegtesse az ujjára! Ne használja nedves szőrzet esetén! A kutyát a kezelés után 24 órán át tartsa száraz helyen és ne fürdesse. A spot-on a kutya bőrének típusától függően 3-6 hétig fejti ki riasztó hatását. Ha a kutya megázik vagy megfürdetik, a hatékonysági időtartam lerövidűlhet. Ha az élősködők újra megjelennek, a kezelést meg kell ismételni. Két egymást követő kezelés között tartson kb. 2 hét szünetet. Hatóanyag: geraniol 9,54 g/kg
2.694 Ft
Raktáron
Kizárólag külső használatra alkalmas. A kutya testfelületén használható sampon. Kedvence fürdetésekor dörzsölje be a sampont az állat bőrébe és szőrzetébe. Szembe ne kerüljön! 5 percig hagyja hatni a sampont utána tiszta vízzel alaposan öblítse le az állatot. Használat előtt mindenképpen olvassa el a termék címkéjét! A felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!
1.969 Ft
Raktáron
Felhasználható nyest és más kisemlősök távoltartására pincében, padláson, garázsban, egyéb melléképületben. Főként a nyest bejutási, közlekedési és tartózkodási helyét, valamint annak környékét kezelje. 1négyzetméter felületre kb. 50ml (40-50 pumpálás) permetet juttasson ki!
4.073 Ft
Utolsó 3 db raktáron
A PROTECT Natural szúnyog- és kullancsriasztó permet természetes eukaliptuszolaj-kivonatot tartalmaz, így hatékony megoldás a vérszívó ízeltlábúak (szúnyog, kullancs, púposszúnyog) távoltartására. Bőr és ruházat kezelésére egyaránt alkalmazható. A készítmény a felvitel vastagságától függően kb. 6 órán keresztül tartja távol a szúnyogokat. Kullancsok ellen a termék 2-3 óránkénti, ismétlődő használata ajánlott.
1.951 Ft
Utolsó 4 db raktáron
Helyezzünk 2-3 golyót minden vakondtúrásba. Érdemes a feltúrt terület közepétől a terület határáig haladni, így fokozatosan ki tudjuk szorítani a kártevőt. Addig folytassuk az eljárást, amíg új túrások már nem jelennek meg. Megelőzésként területünk határán érdemes méterenként 1-2 golyót 15 cm mélyre elásni.
2.223 Ft
Utolsó 15 db raktáron
Protect Ranger szúnyogriasztó permet felhasználható kullancsok, csípőszúnyogok, púposszúnyogok távoltartására. Használati útmutató: Használat előtt alaposan rázzuk fel a flakont. A készítményt vékony rétegben a bőrfelületen, ruházaton, lábbelin alkalmazzuk. Kb 20-25 cm távolságból permetezze a készítményt a védendő felületre, majd egyenletesen dörzsölje szét. A felvitt réteg vastagságától függően szúnyog ellen 5 órás, kullancs ellen 3 órás védelmet biztosít. Max naponta 2x alkalmazható!
1.303 Ft
Raktáron
A PROTECT szúnyog és kullancsriasztó spray nagyszerű védelmet nyújt szúnyogok (Aedes, Culex és Simulium fajok) és közönséges kullancsok (Ixodes ricinus) ellen. A riasztószert 9 éves kor alatti gyermek esetében ne alkalmazza, használata felnőttek számára is naponta legfeljebb kétszer ajánlott. Ne használja sérült vagy napégette bőrfelületen.
1.851 Ft
Raktáron

Keresés