Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Csapdák

Rendezés:
3 db műanyag hangyacsapda, belül ragacsos anyaggal és csalétekkel ellátva. A kihelyezést a termék hátuljára helyezett ragasztó fül segíti.
393 Ft
Raktáron
Felhasználható kártevő előrejelzésére és gyérítésére. Előrejelzésre 1 fogólap 10-100 m2 re, míg gyérítés esetén 2-4 m2-re kerül 1 fogólap. A fogólapokat a növényállomány fölé 10 cm-rel kell függeszteni. Használata az egész szezon alatt javasolt, ha bepiszkolódik vagy tele lesz rovarral, újra kell cserélni. Felhasználható házikertben, fóliasátorban, lakásban és üvegházban levéltetvek, gyászszúnyogok, molytetvek, levélaknázó legyek, földibolhák és gubacsszúnyogok előrejelzésére és gyérítésére.
2.165 Ft
Raktáron
Levéltetvek, virágtripszek, üvegházi molytetvek és más növényi kártevők mechanikus irtására alkalmas gyümölcsösökben, zöldségeskertekben és dísznövényeken.
 
1.911 Ft
jelenleg nem kapható
Irtószermentes rovarcsapda. Használható csótányok jelenlétének megállapítására, gyenge mértékű csótányfertőzöttség felszámolására, illetve az elért csótánymentesség fenntartására. Hatásosan vonzza és pusztítja a csótányokat. Alkalmazása egyszerű, gyermekekre, háziállatra teljesen veszélytelen. A kihelyezést követően 4-6 hétig hatásos.
1.532 Ft
Raktáron
Kiváló csalogató hatása és szexferomon tartalma miatt környezetkímélő módon, nagy hatásfokkal fogja be és gyűjti össze a darazsakat és a legyeket. Alkalmazható teraszon, kertben, piacon, zöldség-gyümölcs, vagy húsboltok környékén, érésben lévő, vagy leszüretelt gyümölcs mellett, ahol a darazsak vagy legyek  problémát okoznak. Kiszerelés: 1 készlet / doboz. Érdemes hozzá utántöltőt rendelni!
1.664 Ft
Raktáron
Kiváló csalogató hatása és szexferomon tartalma miatt környezetkímélő módon, nagy hatásfokkal fogja be és gyűjti össze a darazsakat és a legyeket. Alkalmazható teraszon, kertben, piacon, zöldség-gyümölcs, vagy húsboltok környékén, érésben lévő, vagy leszüretelt gyümölcs mellett, ahol a darazsak vagy legyek  problémát okoznak. Kiszerelés: 3 utántöltő / doboz. A kép magát a csapdát mutatja!
782 Ft
jelenleg nem kapható
A csapdákat a rágcsálók útvonalán, illetve a fészek közelében érdemes kihelyezni. Nagy fertőzöttség esetén 2-3 méterenként indokolt a csapdák kihelyezése.
978 Ft
Raktáron
Egér, vagy mászó rovarok irtására felhasználható irtószermentes ragasztó. Nem mérgező, nem gyúlékony, színtelen, szagtalan. Hatékonysága nedvesség hatására sem csökken. Benzines oldószerrel eltávolítható. 135 g.
535 Ft
Raktáron
A rágcsálók útvonalára kell kihelyezni. Irtószermentes csapda.
546 Ft
Raktáron
Élelmiszermolyok elfogására, vagy jelzésére. Lakásokban, élelmiszerboltokban és -raktárakban aszalványmoly (Plodia interpunctella), készletmoly (Ephestia elutella), lisztmoly (Ephestia kuehniella) és déligyümölcsmoly (Ephestia cautella) detektálására, illetve kismértékű fertőzés felszámolására használható irtószermentes rovarcsapda. A környezetre teljesen veszélytelen. Semmiféle irtószert nem tartalmaz. A ragasztóanyag hosszú élettartamú. A feromon tartalmú diszpenzer 6-8 héten keresztül hatékonyan vonzza a hím molylepkéket.
1.532 Ft
Raktáron
Alkalmazása erős kitettségű helyeken, elsősorban állattartó telepeken, gazdaságokban, élelmiszer feldolgozó üzemekben, szennyvíz telepeken, trágyadombok közelében javasolt. Egyszerűen használható légycsapda, amely kb. 15 ezer légy befogására alkalmas!  Irtószermentes!
2.777 Ft
Raktáron
Ez az irtószermentes, ragasztós rovarcsapda muslicák befogására alkalmas. Felhasználható élelmiszerek, italok környezetében is: Konyhákban, éttermekben, piacokon, pincészetekben, raktárakban. Speciális csalogató anyaga révén 3-5 héten át hatásosan gyűjti össze a rovarokat.
1.427 Ft
jelenleg nem kapható
Irtószermentes ragasztós lap legyek és más repülő rovarok befogására. Korszerű formája segítségével hatékonyan gyűjti össze a legyeket a lakásban. Olyan helyeken is alkalmazható, ahol az irtószerek alkalmazása tilos. Ragasztóanyaga hosszú élettartamú. Szexferomon tartalmával, különleges színével és grafikájával eredményesen vonzza a legyeket.
796 Ft
Raktáron
Légypapír! Zárt térben legyek és más repülő rovarok irtására alkalmas. Hatásos és környezetbarát, irtószermentes termék. Ideális a használata lakásban, hétvégi házakban.
8.618 Ft
Raktáron
4 db irtószermentes ragasztós lap 250x600 mm-es méretben, műanyag akasztóval. A hagyományos légyfogó egy korszerű változata, amellyel hatékonyan foghatja össze a legyeket, ahol azok nagy számban vannak jelen, például háziállatok környezetében. Még olyan helyeken is alkalmas légyirtásra, ahol az irtószerek alkalmazása tilos. E laboratóriumban kifejlesztett, speciális légyfogó lap szexferomon tartalmával, különleges színével és grafikájával kiválóan vonzza a legyeket.
2.852 Ft
Raktáron
A csapdákat a rágcsálók nyomainak (fészek, lyukak, vonulási utak, ürülék) közelében, illetve a fészek közelében érdemes elhelyezni. Nagy fertőzöttség esetén 4-5 méterenként helyezzen ki csapdákat! Élesítés: Helyezzen csalit a csalitálcára. A rögzítő rudat hajtsa ki, hajtsa hátra a rugós tilót, és tartsa meg stabilan. A rögzítő rudat hajtsa vissza a tiló fölé. Emelje meg a csalétektálca végét, és a rögzítő rudat helyezze a fészekbe. Addig engedje vissza a tilót, amíg a rögzítő rúd vége bele nem ül a fészekbe. A rúdvéget a fészek bal oldalára húzva kevésbé lesz érzékeny a csapda.
 
698 Ft
Raktáron
Az irtószermentes csapdában ember által nem érzékelhető szaganyagot, szex feromont tartalmazó diszpenzer van elhelyezve, amely a hím ruhamoly lepkéket 10-12 héten keresztül magához vonzza. A molylepkék a csapda ragasztós felületére ragadnak és elpusztulnak.Több csapda kihelyezésével a fertőzés helye is jól behatárolható. A gyapjúruhákban, textíliákban, szőrmékben keletkezett kárt a ruhamoly hernyói okozzák. A bábból kikelt pillék csak 2-4 hétig élnek, ezért ha azt látjuk, hogy a BIOSTOP ruhamoly csapda huzamos ideig újabb lepkéket fog be, feltétlenül használjunk Protect ruhamolyirtó kazettát is!
1.532 Ft
Raktáron
A vonzó hatású, adalékanyaggal dúsított, speciális összetételű ragasztónak köszönhetően, a termék hatásosan csapdába ejti a svábbogarakat, csótányokat és más kúszó-mászó rovarokat. A speciális összetételű ragasztó még nedves helyiségekben is a csapda kihelyezésétől számítva akár 4 hónapon át szavatolja a hatékonyságot. A termék olyan helyiségekben is használható, ahol gyermekek, betegek vagy allergiában szenvedő személyek tartózkodnak.
405 Ft
Raktáron
Hagyományos és bevált módszer a svábbogarak, csótányok és más kúszó-mászó rovarok ellen. A ragasztó speciális összetételének köszönhetően a tapadó csapda sok hónapon át működőképes marad. A termék bármilyen helységben használható, tehát olyan szobákban is, ahol gyermekek, betegek vagy allergiában szenvedő személyek tartózkodnak. A termék nem tartalmaz rovarirtó vegyszereket.
430 Ft
Raktáron
Hatásos kültéri csapda darazsak és legyek elfogására. A csapdában lévő folyadék vonzó feromont és természetes élelem - illatanyagot tartalmaz, amely akár 4 héten át vonzza a rovarokat. A csapda speciális formája gondoskodik arról, hogy a rovarok a csapdából ne tudjanak távozni.
1.477 Ft
Raktáron
Utántöltő kültéri csapdához darazsak és legyek elfogására. A csapdában lévő folyadék vonzó feromont és természetes élelem - illatanyagot tartalmaz, amely akár 4 héten át vonzza a rovarokat. A csapda speciális formája gondoskodik arról, hogy a rovarok a csapdából ne tudjanak távozni.
767 Ft
jelenleg nem kapható
Hagyományos eljárás rágcsálók ellen. A bevált formatervezés lehetővé teszi az egerek hatékony elfogását mind beltéri helyiségekben, mind kültéren.
188 Ft
Raktáron
Hagyományos, hatékony módszer egerek elfogására. Kültéren és beltérben egyaránt használható. A csomag 2 db csapdát tartalmaz.  (B383)
393 Ft
Raktáron
Hagyományos eljárás rágcsálók ellen. A bevált formatervezés lehetővé teszi az egerek hatékony elfogását mind beltéri helyiségekben, mind kültéren.
244 Ft
Raktáron
Könnyen használható, az időjárási viszontagságoknak ellenálló eszköz, amely hatékonyan biztosítja egerek elfogását mind beltéri helyiségekben, mind kültéren. A csalétek - tartó módot nyújt a biztonságos elhelyezésre.
558 Ft
Raktáron
Használatra kész ragasztós csapda, mogyoró illatú aromával. Csalétek nélkül is használható.
617 Ft
Raktáron
Szagtalan, tapadó csapda lisztilonca molyok ellen konyhákban, éléskamrákban, boltok tárolóhelyiségeiben, valamint élelmiszer tárolására használt szekrényekben. A feromonos ragasztóanyag hathatósan a felületre vonzza a hím lisztiloncákat. Rovarirtó hatóanyagot nem tartalmaz a termék. Akár 3 hónapig megőrzi hatékonyságát.
886 Ft
Raktáron
Csapda hatóanyaggal muslicák (gyümölcslegyek)elfogására és számuk korlátozására zárt helyiségekben és kültéren. Speciális keveréket tartalmaz vonzó illatanyagokból, amelyek hatékonyan a csapdába vonzzák a rovarokat. A csapda alakja és színe gyümölcsre hasonlít, így különösen erős vonzást gyakorol a muslicákra.
1.037 Ft
Raktáron
Dekoratív kivitelezésű csapda, hathatósan elfogja a legyeket és más repülő rovarokat. Nem tartalmaz illatanyagot, vagy rovarirtó vegyszereket, tehát bármely jellegű helyiségben, gyerekszobában is használható. Általános mintázatának köszönhetően, a csapda az ablakon bárhol elhelyezhető. Olyan formatervezésű, hogy az elfogott rovarok kívülről nem láthatók, és az igen erős tapadó felület révén a termék hosszú ideig hatékony marad.
708 Ft
Raktáron
A légyfogó papír színes mintázata csökkenti az elfogott rovarok láthatóságát. A termék nem tartalmaz vegyi rovarirtó szereket. A ragasztó ellenáll az ibolyántúli ( UV ) sugárzásnak, ez biztosítja a légyfogó hosszútávú hatásosságát.
616 Ft
Raktáron
Ki nem száradó ragasztóval bevont légyfogó papír, legyek és más repülő rovarok befogására. A termék nem tartalmaz rovarirtó szert, így bármely helyiségben használható.
84 Ft
Utolsó 4 db raktáron
Ki nem száradó ragasztóval bevont légyfogó papír, legyek és más repülő rovarok befogására. A termék nem tartalmaz rovarirtó szert, így bármely helyiségben használható.
500 Ft
Raktáron
Dekoratív, öntapadó termék, aktív anyaggal bevonva, legyek és más repülő rovarok számának csökkentésére. A hatóanyag elfogyasztása után a legyek azonnal, vagy rövid időn belül elpusztulnak. A termék akár 6 hónapig is hatékony maradhat, alternatív megoldásként alkalmazható légyfogó szalagok helyett.
833 Ft
Raktáron
A legyek és más repülő rovarok elfogásának hagyományos módszere. A ki nem száradó ragasztó, igen hosszú ideig, különböző hőmérsékleti és nedvességi viszonyok között is szavatolja a légyfogó papír hatásosságát.
70 Ft
Raktáron
Különféle beltéri helyiségekben történő használatra. A nem száradó ragasztóanyag biztosítja a tartós hatékonyságot.   (B112)
391 Ft
Raktáron
Légyfogó papír legyek és más repülő rovarok számának csökkentésére raktárakban és tárolóhelyiségekben. A széles kihúzható szalag forma különösen hatékonnyá teszi a terméket. Rovarirtó vegyszereket nem tartalmaz.
3.428 Ft
Raktáron
Sík ragacsos papír háztartási helyiségekben történő felhasználásra. A ragasztó egyedi receptje biztosítja a tartós hatékonyságot bármilyen körülmények között - a ragasztó a kicsomagolás után akár 12 hónapig is ellenáll a száradásnak.   (B017)
2.079 Ft
Raktáron
Hagyományos eljárás rágcsálók ellen. A bevált formatervezés lehetővé teszi a patkányok hatékony elfogását mind beltéri helyiségekben, mind kültéren.   (B068)  A kép illusztráció!
535 Ft
Raktáron
Két oldalán tapadó csapda üvegházban, fóliasátorban, és gyümölcsfák környezetében repkedő rovarok rajzásának megfigyelésére. Beltéri használata is javasolt, a készlet kampót is tartalmaz a lap felakasztásához. A sárga szín vonzza a rovarokat. A kártevők a csapdára ragadnak, így ellenőrizhetjük felbukkanásuk idejét és mennyiségük alakulását. A termék nem tartalmaz rovarirtó szereket, és nem növényvédőszer.   (B388)
1.758 Ft
Raktáron
Tapadó csapda a dísznövények körül megjelenő rovar kártevők elfogására. A lemezek sárga színe vonzza a rovarokat, az irtószer mentes ragacshoz pedig odaragadnak. A készlet földbeszúrható műanyag laptartókat is tartalmaz. A termék ellenáll a kedvezőtlen időjárási hatásoknak.   (B384)
930 Ft
Raktáron
Mindkét oldalán ragacsos szalag dísznövényeket és gyümölcsfákat károsító kártevők jelenlétének jelzésére. A fa törzse köré felrögzített eszköz mechanikus akadályt képez olyan kártevők útjában, amelyeknek a kifejlődési ciklusuk befejezéséhez fel kell mászniuk a törzsön. (pl. téli moly, a téli araszoló, levéldarázs) A ragasztószalag-sorompó megállítja ezeket a kártevőket így meggátolva szaporodásukat. A termék nem növényvédőszer. (B385)
1.070 Ft
Raktáron
Hatásos és újszerű módszer a repülő rovarok ellen. Tökéletes megoldás lakásokban, lakóházakban, kerti lakokban és kicsiny tárolóhelyiségekben. A különleges fényforrás és a magas feszültségű rácsozat szavatolja a működés hatékonyságát.   (B445)
4.521 Ft
Raktáron
Szagtalan csapda ruhamolyok ellen szekrényekben és fiókokban. A feromonos ragasztóanyag természetes úton vonzza és elfogja a kifejlett hím ruhamolyokat, akár 3 hónapon keresztül. A termék nem tartalmaz rovarirtó vegyszereket.   (B443)
881 Ft
Raktáron
Hatásosan védi a helyiséget minden rovarral szemben. A ragadós Velcro szalag lehetővé teszi a könnyű rögzítést és eltávolítást is. Ha a háló elszennyeződött, ki lehet mosni.   (B013)
1.242 Ft
Raktáron
Hatásosan védi a helyiséget minden rovarral szemben. A ragadós Velcro szalag lehetővé teszi a könnyű rögzítést és eltávolítást is. Ha a háló elszennyeződött, ki lehet mosni.   (B020)
1.553 Ft
Raktáron
Két darab 75cm x 220cm-es háló. Hatásosan védi a helyiséget minden rovarral szemben. A ragadós Velcro szalag lehetővé teszi a könnyű rögzítést és eltávolítást is. Ha a háló elszennyeződött, ki lehet mosni.   (B021)
1.970 Ft
Raktáron
Utántöltő gyümölcslégy csapdához. Speciális keveréket tartalmaz vonzó illatanyagokból, amelyek hatékonyan a csapdába vonzzák a rovarokat. A csapda alakja és színe gyümölcsre hasonlít, így különösen erős vonzást gyakorol a muslicákra.   (B382)
621 Ft
Raktáron
Vakondok és pockok elfogására szolgáló eszköz. A műanyag csövet két vakondtúrás között a járatban kell elhelyezni. Amikor a vakond bekerül a csőbe, az abban levő rögzítőpecek csapdába ejti az állatot.
1.621 Ft
Raktáron
Az „Effect" légyfogó lap hatékony mechanikus védelmet nyújt a legyek ellen. Rovarirtóként és diagnosztikai eszközként egyaránt használatos istállókban, melegházakban, raktárhelyiségekben, gyümölcsösökben, az állattenyésztésben és az élelmiszeriparban. Alkalmazását minden olyan helyen ajánljuk, ahol a rovarok okozta kellemetlenségeket a környezet kémiai terhelése nélkül szeretnénk kiküszöbölni. A légypapír különleges, tartós ragasztóanyagokból készült.
2.136 Ft
Raktáron

Keresés