Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Irtó- és riasztószerek, csapdák

Rendezés:
3 db műanyag hangyacsapda, belül ragacsos anyaggal és csalétekkel ellátva. A kihelyezést a termék hátuljára helyezett ragasztó fül segíti.
393 Ft
Raktáron
Öregapánk légycsapója. Garantáltan halálos hatás. A Bábolna-bio terméke.
137 Ft
Raktáron

A rágcsálóirtó termék extrudált paraffin kockákból áll. Peremeiket rágcsálják a kártevők.

Adagolás:
házi egereknek 2-10 méterenként kihelyezve10-20 g/etetőállomás, patkányoknak 2-5 méterenként kihelyezve10-60 g/etetőállomás. Hatóanyag: Brodifacum 29ppm

1.599 Ft
Raktáron
Darázs- és lódarázs fészkek felszámolására szolgáló termék. A szelep speciális kialakításának köszönhetően a permetezés biztonságos távolságból végrehajtható, akár 5 méterről is, aminek révén csökken a rovarokkal való közvetlen érintkezés kockázata. A termék azonnal hat és több napon át hatékony marad.
1.322 Ft
Raktáron
Darázs- és lódarázs fészkek felszámolására szolgáló termék. A szelep speciális kialakításának köszönhetően a permetezés biztonságos távolságból végrehajtható, akár 5 méterről is, aminek révén csökken a rovarokkal való közvetlen érintkezés kockázata. A termék azonnal hat és több napon át hatékony marad.
2.073 Ft
Raktáron
Az elektromos csatlakozóba dugható párologtató, a hatóanyag-párnával védelmet biztosít a fény által vonzott rovarok ellen. Az eszköz csatlakoztatása nyomán megindul a hatóanyag párolgása, amely a már bent lévő rovarok számát csökkenti, valamint meggátolja további rovarok berepülését. Egy lapka akár 12 órán át nyújt védelmet a szúnyogok ellen, még akkor is, ha nyitva vannak az ablakok. Utántöltők kaphatók a készülékhez. Az eszköz szúnyogriasztó folyadékkal is működik.   (B010)
1.360 Ft
Raktáron
Hatékony védelmet nyújt szúnyogokkal és más repülő rovarokkal szemben. A termék olyan helyiségekben is használható, ahol 1 év feletti gyermekek tartózkodnak hosszabb ideig. A készülék csatlakoztatása után megkezdődik a hatóanyag párologtatása, amely csökkenti a már a helyiségben lévő rovarok számát és meggátolja további rovarok berepülését kintről. Egy feltöltés akár 12 órán át védi a helyiséget, még akkor is, ha nyitva vannak az ablakok. A készülék színe igazodik a gyerekszobák színvilágához. A készülék Sensitive folyadék utántöltővel is működik.   (B370)
1.302 Ft
Raktáron
Az elektromos csatlakozóba dugható párologtató, a feltöltő folyadékkal védelmet biztosít a fény által vonzott rovarok ellen. A készülék csatlakoztatásakor megkezdődik a hatóanyag párologtatása, amely csökkenti a légtérben lévő rovarok számát, valamint meggátolja további rovarok berepülését. Az anyag hosszú ideig hat, akár 60 éjszakán át szavatolja a nyugodt alvást, még nyitott ablak mellett is. Utántöltő folyadékok kaphatók a készülékhez. Az eszköz szúnyogriasztó lapkával is működik.   (B023)
1.698 Ft
Raktáron
Az aeroszolos termék hathatósan korlátozza minden hangyafajta jelenlétét. A speciális összetétel szavatolja a sokoldalú használhatóságot: azonnal elpusztítja a rovarokat (leütő hatás), miközben hosszan tartó védelmet biztosít az alkalmazás helyén.
702 Ft
Raktáron
Karbidlámpába működtetéséhez használjuk. Nedvesség hatására éghető, riasztó hatású gázt fejleszt. A karbidot tartsuk szárazon! A termék -a járatokba szórva- alkalmas vakondok, vagy más üregi rágcsálók elűzésére, de a felhasználás ilyen módja tiltott! A terméket csak a dobozon feltűntetett előírásoknak megfelelően alkalmazza! B387
2.215 Ft
Raktáron
Karbidlámpába működtetéséhez használjuk. Nedvesség hatására éghető, riasztó hatású gázt fejleszt. A karbidot tartsuk szárazon! A termék -a járatokba szórva- alkalmas vakondok, vagy más üregi rágcsálók elűzésére, de a felhasználás ilyen módja tiltott! A terméket csak a dobozon feltűntetett előírásoknak megfelelően alkalmazza!
1.277 Ft
Raktáron
Innovatív termék a védekezésre kullancsok és az általuk terjesztett betegségek - például Lyme-kór vagy agyhártyagyulladás - ellen. Ruházaton és cipőn használandó, mely két módon fejti ki hatását: Nem csupán elriasztja, hanem el is pusztítja a kullancsokat. A felületre juttatás után azonnal hatékony, és kivételesen hosszú ideig, akár 20 napig is megőrzi hatásosságát. A permet tökéletes védelmi megoldás horgászok, gombaszedők, és az erdei séták szerelmesei számára.   (B554)
1.165 Ft
Raktáron
Permet formájú termék repülő rovarok számának beltéri csökkentésére. Több aktív hatóanyag kombinációja szavatolja a termék azonnali hatását ( leütő hatás ) olyan rovarok ellen is, amelyek más rovarirtó szerekkel szemben már ellenállóképessé váltak. B094
739 Ft
Raktáron
Permet formájú termék repülő rovarok számának beltéri csökkentésére. Több aktív hatóanyag kombinációja szavatolja a termék azonnali hatását ( leütő hatás ) olyan rovarok ellen is, amelyek más rovarirtó szerekkel szemben már ellenállóképessé váltak. B018
979 Ft
Raktáron
Dekoratív kivitelezésű csapda, hathatósan elfogja a legyeket és más repülő rovarokat. Nem tartalmaz illatanyagot, vagy rovarirtó vegyszereket, tehát bármely jellegű helyiségben, gyerekszobában is használható. Általános mintázatának köszönhetően, a csapda az ablakon bárhol elhelyezhető. Olyan formatervezésű, hogy az elfogott rovarok kívülről nem láthatók, és az igen erős tapadó felület révén a termék hosszú ideig hatékony marad.
708 Ft
Raktáron
Dekoratív, öntapadó termék, aktív anyaggal bevonva, legyek és más repülő rovarok számának csökkentésére. A hatóanyag elfogyasztása után a legyek azonnal, vagy rövid időn belül elpusztulnak. A termék akár 6 hónapig is hatékony maradhat, alternatív megoldásként alkalmazható légyfogó szalagok helyett.
833 Ft
Raktáron
Ruhanemű bepermetezésére szekrényekben, fiókokban és gardróbokban. A termék hatóanyaga gyors és hatásos ellenszer a molyokkal szemben, védi a ruhát a rovarok okozta kártevéstől. Az anyag finom levendula illatú.    B033
789 Ft
Raktáron
A készítmény hatékonyan megvédi a ruhákat és mindenféle textíliát a kártékony molyoktól. A szert használja gardróbban, szekrényekben, fiókokban, vagy ahol a ruhaneműket tárolja. 3 hónapon át nyújt védelmet!   (B028)
499 Ft
Raktáron
Hatásos riasztószer, amely bőrön vagy ruházaton használható. hatékony védelmet biztosít szúnyogok ellen akár 8 órán át, valamint kullancsokkal szemben akár 4 órán át, ugyanakkor védelmez az ilyen rovarok által közvetített betegségekkel, például az agyhártyagyulladással vagy a Lyme-kórral szemben.   (B001)
951 Ft
Raktáron
Hatásos riasztószer, amely bőrön vagy ruházaton használható. hatékony védelmet biztosít szúnyogok ellen akár 8 órán át, valamint kullancsokkal szemben akár 4 órán át, ugyanakkor védelmez az ilyen rovarok által közvetített betegségekkel, például az agyhártyagyulladással vagy a Lyme-kórral szemben.  (B002)
735 Ft
Raktáron
Szemcsés csalétek hangyák irtására. A gondosan összeválogatott alkotórészek rendkívül vonzóvá teszik a terméket a rovaroknak, szavatolva a nagyfokú hatékonyságot már az első használat után. A hangyák a fészekbe viszik a mérget, aminek folytán az anyag felszámolja az egész hangyabolyt.   (B008)
458 Ft
Raktáron
Sokoldalúan alkalmazható, gyorsan ható termék hangyák irtására beltéri helyiségekben, valamint ezek közvetlen közelében, teraszokon, kerti ösvényeken, nyári lakokban. Por formában vagy vízben oldva is használható.   (B111)
660 Ft
Raktáron
Sokoldalúan alkalmazható, gyorsan ható termék hangyák irtására beltéri helyiségekben, valamint ezek közvetlen közelében, teraszokon, kerti ösvényeken, nyári lakokban. Por formában vagy vízben oldva is használható.   (B1759)
2.426 Ft
Raktáron
Sokoldalúan alkalmazható, gyorsan ható termék hangyák irtására beltéri helyiségekben, valamint ezek közvetlen közelében, teraszokon, kerti ösvényeken, nyári lakokban. Por formában vagy vízben oldva is használható.   (B085)
1.345 Ft
Raktáron
A szemcsék alkalmas mérete és keménysége, valamint a különleges ízesítés rendkívül vonzóvá teszi a terméket a rágcsálók számára. A szemcsés anyag innovatív, külön tasakokba történő csomagolása elejét veszi a kiömlésnek, korlátozza gyermekek és háziállatok hozzáférését az anyaghoz, valamint gátolja a külső eredetű szagok átkerülését a méregre, így a termék erősebb vonzást tud gyakorolni a rágcsálókra.   (B1632) 29ppm
555 Ft
Raktáron
Rágcsálóirtó viasztömbök formájában, amelyek rendkívül jól ellenállnak a víznek és penésznek. Igen nedves körülmények közt alkalmazható, például pincékben vagy szabad ég alatt. A terméknek mumifikáló hatása van és olyan anyagot tartalmaz, amely meggátolja, hogy emberek vagy háziállatok a szert véletlenül elfogyasszák.   (B054) 29ppm
720 Ft
Raktáron
Mérgezett csalétek pépes formában, különösen vonzó a rágcsálók számára - ez a lágy és nedves massza friss élelem benyomását kelti a kártevőkben. Ellenáll a penésznek és nedvességnek, bármilyen nedves és akármilyen hőmérsékleti viszonyok között alkalmazható, például hideg raktárakban, mezőgazdasági épületekben, pincékben. Könnyen és egyszerűen használható. A terméknek mumifikáló hatása van és olyan anyagot tartalmaz, amely meggátolja, hogy emberek vagy háziállatok véletlenül elfogyasszák.   (B1639)  29ppm
654 Ft
Raktáron
Gondosan válogatott gabonamagvak alkotják a termék táplálékalapját, aminek folytán a méreg formája tökéletesen megfelel a rágcsálók természetes vonzódásának a gabonához. A gabona innovatív, külön tasakokba csomagolási megoldása elejét veszi a termék kiömlésének, korlátozza gyermekek és háziállatok hozzáférését az anyaghoz, és gátolja a külsö eredetű szagoknak a méregre való átkerülését, így a termék vonzóbb marad a rágcsálók számára.   (B1732)   29ppm
479 Ft
Raktáron
Kenjük vékonyan a csípésre és a környező bőrre! Csillapító és hűtő hatású termék, azonnal enyhülést eredményez, ha a riasztó szerrel nem védett bőrt rovarszúrás éri. Hatékonyan csökkenti a szúnyogok,darazsak vagy más rovar szúrása okozta viszketést, valamint a duzzanatot és a bőrpírt. A zselé alkotórészei ápolják a csípés miatti irritált bőrfelületet.   
703 Ft
Raktáron
A termék akár 6 órán át hathatós védelmet biztosít a szúnyogok ellen. A folyadék gondosan kiválasztott hatóanyagainak köszönhetően 1 éves kor feletti gyermekeknél már használható. A termék kivételesen kímélő összetételű, még érzékeny bőr esetén sem vált ki allergiás reakciókat.    (B362)
767 Ft
Raktáron
Hatékony riasztószer. Könnyen használható, bőrre vagy ruhára permetezhető termék. Hatékony védelmet biztosít szúnyogok ellen akár 8 órán át, valamint kullancsok ellen akár 4 órán keresztül, védve a felhasználót, az ilyen rovarok által közvetített betegségekkel, például agyhártyagyulladással vagy Lyme-kórral szemben.   (B003)
951 Ft
Raktáron
Kivételesen hatásos riasztószer szúnyogok, kullancsok és más szúró rovarok ellen. A permet tartályának könnyen kezelhető formája igen könnyűvé teszi a használatot. A DEET hatóanyag fokozott koncentrációja (30%) hosszú távú védekezést jelent a rovarok ellen és így véd az általuk terjesztett betegségekkel, pl. az agyhártyagyulladással és a Lyme-kórral szemben.  (B208)
1.090 Ft
Raktáron
Hatékony megoldás a bosszantó szúnyog- és légyhadaktól való megszabadulásra. Az izzó tekercs sok órán át nyújt védelmet a nyári estéken. Kültéri használatra készült termék.   (B012)
578 Ft
Raktáron
Az elektromos csatlakozóba dugható párologtató ezzel a feltöltő folyadékkal biztosít védelmet a fény által vonzott rovarok ellen. (A készülék csatlakoztatásakor megkezdődik a hatóanyag párologtatása, amely csökkenti a légtérben lévő rovarok számát, valamint meggátolja további rovarok berepülését. Az anyag hosszú ideig hat, akár 60 éjszakán át szavatolja a nyugodt alvást, még nyitott ablak mellett is.)   (B024)
1.163 Ft
Raktáron
Az elektromos csatlakozóba dugható párologtató ezzel a hatóanyag-párnával biztosít védelmet  a fény által vonzott rovarok ellen. (Az eszköz csatlakoztatása nyomán megindul a hatóanyag párolgása, amely a már bent lévő rovarok számát csökkenti, valamint meggátolja további rovarok berepülését. Egy lapka akár 12 órán át nyújt védelmet a szúnyogok ellen, még akkor is, ha nyitva vannak az ablakok.)   (B011)
667 Ft
Raktáron
Kúszó-mászó rovarok, például csótány, svábbogár, hangya, ezüstmoly és egyéb rovarok elleni, beltéri használatra szánt termék. A speciális összetétel biztosítja többrétű hatását: azonnal elpusztítja a rovarokat (taglózó hatás), ugyanakkor hosszútávonhatékony az alkalmazás helyén.   (B084)
1.046 Ft
Raktáron
Napenergiával működő vakondriasztó készülék. Az akkumulátor lehetővé teszi az eszköz éjjel-nappali folyamatos üzemelését. A kibocsátott hanghullámok és vibrációk hathatósan elriasztják a kártevőket.   
6.232 Ft
Raktáron
Az eszköz hatékonyan elriasztja a kártevőket a kibocsátott hanghullámokkal és vibrációkkal. Környezetbarát eljárás, ami nem teszi szükségessé vegyszerek alkalmazását. A jól záródó burkolat sok hónapon át biztosítja a megfelelő működést, függetlenül az évszaktól és az időjárási körülményektől.   (B233)
3.698 Ft
Raktáron
Az eszköz hatékonyan elriasztja a kártevőket a kibocsátott hanghullámokkal és vibrációkkal. Környezetbarát eljárás, ami nem teszi szükségessé vegyszerek alkalmazását. A jól záródó burkolat sok hónapon át biztosítja a megfelelő működést, függetlenül az évszaktól és az időjárási körülményektől.   (B234)
6.221 Ft
Raktáron
Szobai,- balkon és szabadkerti dísznövények rovarölő kezelésére 2 nap alatt meglátszik a hatás! Hatóanyag: acetamiprid 0,05 g/l   A legtöbb szobai,- balkon- és kerti dísznövényekre veszélyes kártevőtől véd. Általános rovarölő szer - a nedvesedésig lepermetezett fertőzött levélen, száron keresztül fejti ki hatását. Alkalmazzuk az első kártevők megjelenésekor, így megelőzhetjük a súlyosabb fertőzést. 25 C fok felett ne használjuk.
4.207 Ft
Raktáron
Hatékony formulájával a Chemotox Légy- és Szúnyogirtó aeroszol zárt térben legyek, szúnyogok azonnali irtására alkalmas. Másodperceken belül hat. Tiszta, kellemes illatú, az egész lakásban használható.
876 Ft
Raktáron
Hatékony formulájával a Chemotox Légy- és Szúnyogirtó aeroszol zárt térben legyek, szúnyogok azonnali irtására alkalmas. Másodperceken belül hat. Tiszta, kellemes illatú, az egész lakásban használható.
998 Ft
Raktáron
Spray alakú kontkat hatású rovarirtószer darazsak és lódarazsak ellen. Hatása bizonyított. A különleges formula, a két hatóanyag azonnal irtja a rovarokat, de használatával helyiségeink hosszabb ideig mentesek is maradnak a kellemetlen rovaroktól. Óvatosan alkalmazzuk! Használat előtt alaposan felrázandó! A speciális szeleppel ellátott palack az irtószert 3-4 m távolságra juttatja ki. A packot függőlegesen tartva, a szórófejet a darázsfészekre irányítsuk, majd 5-10 másodpercig tartsuk lenyomva. A kezelésre a kora reggeli vagy a sötétedés utáni időpont a legalkalmasabb, mivel ilyenkor tartózkodik a legtöbb darázs a fészekben. A ház falán vagy a tető alatt található darázsfészek bejáratát soha ne zárjuk le, mert a darazsak esetleg új bejáratot keresve a lakótérbe is bejuthatnak.
1.588 Ft
Utolsó 14 db raktáron
Spray alakú kontkat hatású rovarirtószer darazsak és lódarazsak ellen. Hatása bizonyított. A különleges formula, a két hatóanyag azonnal irtja a rovarokat, de használatával helyiségeink hosszabb ideig mentesek is maradnak a kellemetlen rovaroktól. Óvatosan alkalmazzuk! Használat előtt alaposan felrázandó! A speciális szeleppel ellátott palack az irtószert 3-4 m távolságra juttatja ki. A packot függőlegesen tartva, a szórófejet a darázsfészekre irányítsuk, majd 5-10 másodpercig tartsuk lenyomva. A kezelésre a kora reggeli vagy a sötétedés utáni időpont a legalkalmasabb, mivel ilyenkor tartózkodik a legtöbb darázs a fészekben. A ház falán vagy a tető alatt található darázsfészek bejáratát soha ne zárjuk le, mert a darazsak esetleg új bejáratot keresve a lakótérbe is bejuthatnak.
3.421 Ft
Raktáron

A készítmény típusa: csótányirtó gél, mely hatását a rovarokra gyomorméregként fejti ki. Felhasználhatóság kártevők szerint: Zárt térben csótányirtásra alkalmas.

1.884 Ft
Raktáron
Zárt térben különböző felületek kezelésére felhasználható bolhairtó aeroszol, amely erősebb bolhafertőzöttség esetén is hatásos. A készítmény kombinált hatóanyag-tartalma azon túl, hogy hatásosan és gyorsan elpusztítja a már kifejlett bolhákat, a környezetben láthatatlanul jelenlévő peték és lárvák kifejlett bolhává alakulását is meggátolja, ezért akár 6 hónapos hatástartósságot biztosít
1.475 Ft
Raktáron
A nyakörv a kutya testfelületén alkalmazva bolhák és kullancsok riasztására alkalmas. Cserélje a nyakörvet 3 havonta, amíg a bolha- és/vagy kullancsfertőződés veszélye fennáll. A nyakörv biztonsági megoldása lehetővé teszi, hogy kioldódjon, ha az állat véletlenül fennakadna.
1.294 Ft
Raktáron

Keresés