Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Chemotox Légy- és Szúnyogirtó aeroszol 300ml

Ár:
876 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 003685
Hatékony formulájával a Chemotox Légy- és Szúnyogirtó aeroszol zárt térben legyek, szúnyogok azonnali irtására alkalmas. Másodperceken belül hat. Tiszta, kellemes illatú, az egész lakásban használható.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Hatóanyag:
0,35% tetrametrin, +0,125% d-fenotrin, +0,1% d-alletrin
Használati utasítás:
Használat előtt a flakont jól fel kell rázni! Az ajtót, ablakot csukjuk be. Tartsuk a flakont szórófejjel felfelé, függőlegesen, és győződjünk meg, hogy a szórófej nem az arcunk felé fordul, majd - egy átlagos méretű (kb. 30 légm3-es) szobában - kb. 8-10 másodpercig, legyező mozdulattal permetezzük ki a helyiség légterébe az irtószert. A porlasztást a szoba közepén állva kezdjük, majd hátrálva haladjunk az ajtó felé, miközben a helyiség mind a négy sarka irányába juttassuk ki a ködpermetet. A falaktól, bútoroktól és a kárpitozott felületektől legalább 1 méter távolságra tartsuk a palackot. Hagyjuk el a helyiséget, zárjuk be az ajtaját 15 percre, majd ezt követően az ablakot kinyitva alaposan szellőztessünk ki.

Tárolás
Élelmiszertől elkülönítve, gyermekek által hozzá nem férhető helyen tárolandó.
Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó.

Eredeti csomagolásban, fénytől védve, max. 50°C feletti hőmérsékletű helyen tárolva a gyártástól számítva 4 évig használható fel.

Keresés