Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bros Szúnyogirtó és riasztó spirál 10db

Ár:
578 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 003537
Hatékony megoldás a bosszantó szúnyog- és légyhadaktól való megszabadulásra. Az izzó tekercs sok órán át nyújt védelmet a nyári estéken. Kültéri használatra készült termék.   (B012)
Elérhetőség: Raktáron

Hasonló termékek

Cikkszám: 003631
137 Ft
Öregapánk légycsapója. Garantáltan halálos hatás. A Bábolna-bio terméke.
Raktáron
Cikkszám: 003682
708 Ft
Dekoratív kivitelezésű csapda, hathatósan elfogja a legyeket és más repülő rovarokat. Nem tartalmaz illatanyagot, vagy rovarirtó vegyszereket, tehát bármely jellegű helyiségben, gyerekszobában is használható. Általános mintázatának köszönhetően, a csapda az ablakon bárhol elhelyezhető. Olyan formatervezésű, hogy az elfogott rovarok kívülről nem láthatók, és az igen erős tapadó felület révén a termék hosszú ideig hatékony marad.
Raktáron
Cikkszám: 003683
833 Ft
Dekoratív, öntapadó termék, aktív anyaggal bevonva, legyek és más repülő rovarok számának csökkentésére. A hatóanyag elfogyasztása után a legyek azonnal, vagy rövid időn belül elpusztulnak. A termék akár 6 hónapig is hatékony maradhat, alternatív megoldásként alkalmazható légyfogó szalagok helyett.
Raktáron
Cikkszám: 003561
2.073 Ft
Darázs- és lódarázs fészkek felszámolására szolgáló termék. A szelep speciális kialakításának köszönhetően a permetezés biztonságos távolságból végrehajtható, akár 5 méterről is, aminek révén csökken a rovarokkal való közvetlen érintkezés kockázata. A termék azonnal hat és több napon át hatékony marad.
Raktáron

Keresés