Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bros Elektromos szúnyogirtó készülék +10db SENSITIVE lapka

Ár:
1.302 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 003541
Hatékony védelmet nyújt szúnyogokkal és más repülő rovarokkal szemben. A termék olyan helyiségekben is használható, ahol 1 év feletti gyermekek tartózkodnak hosszabb ideig. A készülék csatlakoztatása után megkezdődik a hatóanyag párologtatása, amely csökkenti a már a helyiségben lévő rovarok számát és meggátolja további rovarok berepülését kintről. Egy feltöltés akár 12 órán át védi a helyiséget, még akkor is, ha nyitva vannak az ablakok. A készülék színe igazodik a gyerekszobák színvilágához. A készülék Sensitive folyadék utántöltővel is működik.   (B370)
Elérhetőség: Raktáron

Hasonló termékek

Cikkszám: 003683
833 Ft
Dekoratív, öntapadó termék, aktív anyaggal bevonva, legyek és más repülő rovarok számának csökkentésére. A hatóanyag elfogyasztása után a legyek azonnal, vagy rövid időn belül elpusztulnak. A termék akár 6 hónapig is hatékony maradhat, alternatív megoldásként alkalmazható légyfogó szalagok helyett.
Raktáron
Cikkszám: 003537
578 Ft
Hatékony megoldás a bosszantó szúnyog- és légyhadaktól való megszabadulásra. Az izzó tekercs sok órán át nyújt védelmet a nyári estéken. Kültéri használatra készült termék.   (B012)
Raktáron
Cikkszám: 003676
616 Ft
A légyfogó papír színes mintázata csökkenti az elfogott rovarok láthatóságát. A termék nem tartalmaz vegyi rovarirtó szereket. A ragasztó ellenáll az ibolyántúli ( UV ) sugárzásnak, ez biztosítja a légyfogó hosszútávú hatásosságát.
Raktáron
Cikkszám: 003646
667 Ft
Az elektromos csatlakozóba dugható párologtató ezzel a hatóanyag-párnával biztosít védelmet  a fény által vonzott rovarok ellen. (Az eszköz csatlakoztatása nyomán megindul a hatóanyag párolgása, amely a már bent lévő rovarok számát csökkenti, valamint meggátolja további rovarok berepülését. Egy lapka akár 12 órán át nyújt védelmet a szúnyogok ellen, még akkor is, ha nyitva vannak az ablakok.)   (B011)
Raktáron

Keresés