Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Biostop hagyományos Légycsapó

Ár:
137 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 003631
Öregapánk légycsapója. Garantáltan halálos hatás. A Bábolna-bio terméke.
Elérhetőség: Raktáron

Hasonló termékek

Cikkszám: 003537
578 Ft
Hatékony megoldás a bosszantó szúnyog- és légyhadaktól való megszabadulásra. Az izzó tekercs sok órán át nyújt védelmet a nyári estéken. Kültéri használatra készült termék.   (B012)
Raktáron
Cikkszám: 003561
2.073 Ft
Darázs- és lódarázs fészkek felszámolására szolgáló termék. A szelep speciális kialakításának köszönhetően a permetezés biztonságos távolságból végrehajtható, akár 5 méterről is, aminek révén csökken a rovarokkal való közvetlen érintkezés kockázata. A termék azonnal hat és több napon át hatékony marad.
Raktáron
Cikkszám: 003603
458 Ft
Szemcsés csalétek hangyák irtására. A gondosan összeválogatott alkotórészek rendkívül vonzóvá teszik a terméket a rovaroknak, szavatolva a nagyfokú hatékonyságot már az első használat után. A hangyák a fészekbe viszik a mérget, aminek folytán az anyag felszámolja az egész hangyabolyt.   (B008)
Raktáron
Cikkszám: 003625
1.345 Ft
Sokoldalúan alkalmazható, gyorsan ható termék hangyák irtására beltéri helyiségekben, valamint ezek közvetlen közelében, teraszokon, kerti ösvényeken, nyári lakokban. Por formában vagy vízben oldva is használható.   (B085)
Raktáron

Keresés