Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Amalgerol Prémium 0,2L

Ár:
1.979 Ft
Cikkszám: 001815
Főként állati és növényi olajokból, gyógynövény kivonatokból, nyomelemekből, eszenciákból áll és minimális mennyiségben algakivonatot is tartalmaz.
Tisztán BIO termék. Kijuttatható beöntözéssel, vagy permetezéssel is. Házikerti felhasználás esetén az öntöző vagy a permetező vízbe (10 literes permetező) 30-50 ml adagolása ajánlott egy-egy alkalommal.
Az Amalgerol jól keverhető növényvédő szerekkel, ezzel együtt ajánlott a felhasználás előtt keverési próbát végezni. Az Amalgerol Prémium azt javítja ki a talajban, amit az agrotechnikával, növényvédelemmel nem természetes irányba változtattunk meg.Ezzel párhuzamosan jelentősen csökken a növény számára káros hatásokat kedvelő (pl. savas, betömörödött levegőtlen talaj), és káros hatásokat okozó mikroorganizmusok (pl. burgonyavarasodás, gyökérfoltosság, fuzáriumos gyökérnyaki megbetegedések, stb.), talajlakó magasabb rendű kártevő (fonálférgek, talajlakó rovarkártevők, stb.) száma.
Átalakítja, csökkenti a terület gyomosodását. A hasznos baktériumok jelentős felszaporodása, aktivitása gyorsabb szerves anyag bomlást, szerves kolloidok képződését eredményezi, ami mérhető talajmelegedést (+ 2 °C) okoz. Ez pedig a növények gyorsabb kelését és fejlődését eredményezi.
Elérhetőség: Utolsó 7 db raktáron

Keresés